Дата розміщення: 30.04.2018

Річний звіт за 2017 рік

VII. Інформація про загальні збори акціонерів

Вид загальних зборів* чергові позачергові
X  
Дата проведення 27.04.2017
Кворум зборів** 100
Опис Загальнi збори акцiонерiв скликанi 27 квiтня 2017 року (кворум 100% голосуючих акцiй) за iнiцiативою наглядової ради. Пропозицiй до перелiку питань порядку денного не надходило. На розгляд загальних зборiв винесенi питання порядку денного затвердженого наглядовою радою.

Перелiк питань, включених до проекту порядку денного:
1. Про обрання лiчильної комiсiї.
проект рiшення:«Обрати лiчильну комiсiю у складi: Голова комiсiї – Жмурко Галину Олексiївну, Член комiсiї – Жмурко Любов Олександрiвну, Гут Ольгу Миколаївну.
2. Про затвердження порядку та способу засвiдчення бюлетенiв для голосування
проект рiшення:Бюлетень для голосування засвiдчується шляхом проставлення напису «ЗАТВЕРДЖЕНО» (у друкований ) пiд час його виготовлення для видачi акцiонеру, а також посвiдчується пiдписом голови реєстрацiйної комiсiї пiд час його надання акцiонеру при реєстрацiї для участi у загальних зборах.
3. Обрання Голови та секретаря загальних зборiв акцiонерiв.
проект рiшення:«Обрати Головою загальних зборiв акцiонерiв –Чухлєба Володимира Семеновича, секретарем загальних зборiв – Алєксєєву Свiтлану Анатолiївну.
4. Звiт генерального директора Товариства за 2016 рiк. Прийняття рiшення за результатами розгляду звiту Генерального Директора Товариства.
проект рiшення:Звiт Генерального Директора Товариства про роботу та результати фiнансово-господарської дiяльностi Товариства за 2016 рiк взяти до вiдома.
5. Звiт Наглядової ради за 2016 рiк. Прийняття рiшення за результатами розгляду звiту Наглядової ради.
проект рiшення:Звiт Наглядової ради Товариства за 2016 рiк взяти до вiдома.
6. Звiт та висновки Ревiзiйної комiсiї за 2016 рiк. Прийняття рiшення за результатами розгляду звiту та затвердження висновкiв Ревiзiйної комiсiї.
проект рiшення:Звiт Ревiзiйної комiсiї про роботу взяти до вiдома. Затвердити висновки Ревiзiйної комiсiї про достовiрнiсть рiчного звiту за 2016 рiк
7. Затвердження рiчного звiту товариства за 2016 рiк.
проект рiшення:Затвердити рiчний звiт Товариства за 2016 рiк.
8. Про розподiл прибутку i збиткiв товариства з урахуванням вимог законодавства.
проект рiшення:Розподiлити чистий прибуток Товариства, отриманий за результатами дiяльностi у 2016 роцi наступним чином:
0,1% - до резервного капiталу
89,9% - у фонд розвитку Товариства
10 % - на виплату дивiдендiв акцiонерам
9. Затвердження розмiру рiчних дивiдендiв з урахуванням вимог, передбачених законом.
проект рiшення:Затвердити загальний розмiр рiчних дивiдендiв за пiдсумками роботи за 2016 рiк у розмiрi 1000000 грн.
10. Припинення повноважень членiв Наглядової ради Товариства.
проект рiшення:Припинити повноваження членiв Наглядової ради Товариства органу у повному складi Сотниченко Любов Севастянiвна, Драч Лариса Борисовна, Назаренко Василь Максимович,
11. Обрання членiв Наглядової ради Товариства.
проект рiшення:Обрати до складу Наглядової ради: Сотниченко Любов Севастянiвну,Драч Ларису Борисовну,Назаренко Василя Максимовича,
12. Затвердження умов цивiльно - правових договорiв, якi укладатимуться з членами Наглядової ради, обрання особи яка уповноважується на пiдписання договорiв з членами Наглядової ради.
проект рiшення:Затвердити умови цивiльно-правових договорiв, якi укладатимуться з членами Наглядової ради Товариства. Надати право пiдпису таких договорiв Генеральному Директору.
13. Надання згоди на вчинення значного правочину та надання повноважень на укладання такого правочину.
проект рiшення:13. Надати згоду на вчинення значного правочину, а саме:
1. Договiр (продажу продукцiї СЗМ) № 2712/2010- додатки №22 вiд 19.01.2017, №23 вiд 21.02.2017 на сумму 20 837 000 грн.
2. Надати Генеральному Директору право укладати цi договори.

14. Попереднє надання згоди на вчинення значних правочинiв, якi можуть вчинятись товариством протягом одного року з дати прийняття цього рiшення та надання повноважень на укладання таких правочинiв.
проект рiшення:14. надати попередню згоду на вчинення Товариством значних правочинiв, якi можуть вчинятись Товариством протягом року з моменту прийняття рiшення, в тому числi правочини, пов’язанi з укладенням та/або пролонгацiєю та/або внесенням змiн до умов: кредитних договорiв, депозитних договорiв, договорiв про надання фiнансових та майнових порук, договорiв застави/iпотеки, договорiв позики, договорiв придбання та вiдчуження обладнання, договорiв придбання та вiдчуження будь-якого рухомого та нерухомого майна Товариства, договорiв на будiвельнi/ремонтнi роботи, договорiв пiдряду, договорiв оренди нерухомого майна(в т.ч. земельних дiлянок), договорiв зберiгання, договорiв вiдступлення права вимоги, договорiв придбання/продажу сировини, матерiалiв, товарiв, робiт, послуг тощо. Гранична сукупна вартiсть зазначених договорiв — не бiльш нiж 300 000 000 гривень 00 коп

Усi питання порядку денного розглянутi та прийнятi рiшення вiдповiдно до запропонованих проектiв рiшень.





___________

* Поставити помітку "X" у відповідній графі.

** У відсотках до загальної кількості голосів.